Friday, April 18, 2014

Anas first hair cut

Lama dah hubby cakap nak potong rambut Anas. Mulanya nak botak terus. Saya tak bagi, Anas rambutnya halus dan jarang macam gegurl. Nanti lambat nak tumbuh semula. Hujung bulan lepas jumpa cousin Anas yang memang rambut cam Anas, lembut, halus, nipis, jarang dan bahagian belakang kerinting. Parent dia gunting rambut bahagian tepi je. Tengah biar je. Saya pun cakap ngan hubby potong je rambut Anas camtu. Khamis last week, balik dari ambil Anas, hubby suruh tanya kakak yang selalu gunting rambut saya pasal gunting rambut Anas. Katanya tak pernah gunting rambut budak lelaki, peralatan pun xde. Katanya, kalau nak potong pendek boleh la. Luckily, Anas behave. Takut jugak dia tak senyap, tergunting telinga ke (kejitulingatan). May be sebab tempat baru, ada orang nak agah dia main-main. Dalam 10-15 minit (takhingat) siap. Anas nampak lebih jantan. (Kahkahkah). Bayaran? FOC. Jom layan picca





Tak banyak beza sangat pun Anas before & after potong rambut. Cuma rambut kerinting bahagian belakang tak nampak dah dan rambut tepi yang tutup telinga sudah tiada.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...