Friday, October 3, 2014

Menang CD dari Pi Mai FM

Assalamualaikum...
Bulan Julai kot masa dalam kereta dengar radio Pi Mai FM, ada isyarat memanggil keluar. Terus call dan nasib saya jadi pemanggil ke5 dan saya menang CD Farid Sanullah. Sebenarnya bukan kenal pun artis tu tapi masa drive tu memang bosan so terus je call. Padahal selama ni tak pernah hadap pun nak call radio ni. Bulan September dapat panggilan dari pihak Pimai FM untuk collect CD yang menang. Masa hari collect tu ramai juga yang datang untuk collect. Tunggu turn, sebut CD apa yang menang, bagi IC untuk rekod dan dapat CD bersama sticker kereta. Terima kasih Pi Mai FM


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...