Monday, June 22, 2015

Mei - contest, giveaway dan free sample

Alhamdulillah, ada lagi rezeki menang GA bulan ni. Juga beberapa sampel yang saya terima bulan ini.

1. Blackmores

Complete mission di LINK dan terima gift. Pas ni continue mission, dapat point, redeem hadiah.


2. Watson.woop

Sama seperti di atas. Register di LINK Complete mission dan terima email seperti di atas.


3. Men's Biore Jawab & Menang

Jawab soalan dan jawapan saya terpilih.
Tumbler, face scrub, white strip.
Semua jadi milik hubby dan dia sangat suka :))

4. LINE Fun

Jawab soalan di aplikasi LINE dan jika bertuah dapat e-voucher untuk redeem hadiah.

5. TBS Mother's Day Contest

sambung ayat yang diberi dan 100 pertama jawapan yang berlainan terpilih. Hadiah claim di TBS yang kita pilih.


6. SERI-AJI® TOM YAM Seasoning Giveaway

Daftar di link yang di berikan di FB Ajinomoto Malaysia dan saya 500 yang bertuah.


7. Giveaway trial pack "Celebrity Lass- 15ml

Jawab soalan yang di beri dan saya jadi 4 yang jawab dengan tepat dan pantas.

Janji 15ml, tapi dapat 50ml

8. Illy Ariffin Blog Giveaway


Share post pada FB bersama jawapan dan 5 pemenang di pilih

9. Rexona Kit

Selesai kan mission di WOOP, complete semua mission under Rexona dan terima kit ini. Saya tunggu lebih dari sebulan tapi kit belum sampai, saya tanya di Fb dan di minta email kepada mereka. Dah emailkan kepada woop.my tapi tiada balasan. Saya PM FB Woop.my dan katanya dalam proses memilih. Sudahnya saya terima 2 kit pada hari yang sama.


10. Setia Bestari Fair & Lovely

Rasanya ni hadiah penyertaan je sebab nama saya tiada dalam list pemenang. Krim muka.

11. Sample susu Anlene


lepas buka sampul, mak sambar dulu :))
12. LINE Photobook Giveaway

Guna aplikasi LINE, jawab soalan, jawab survey dan dapat percuma Photobook 6x6 softcover 40 pages. Saya dapat dua PB, yang satu tu terus buat weekend yang sama, lagi satu tak tahu bila nak buat. tu pun mengadap 4 jam design, pilih gambar. Itu yang benci dengan PB, malas design. Gambar je beratus, jenuh nak pilih. Kos pos kena bayar RM8.48 (inc GST)


13.Sampel susu Sustagen


14. Sampel Nivea whitening Body Serum


15. Send a Sofy


kempen di FB, lama dah join, invite kawan untuk join, lebih ramai join, kita leh tebus lebih banyak produk. Saya ingatkan dapat 2 pack, rupanya 2 keping je. Saya PM di FB Sofy sebab dah lama tunggu tak dapat, seminggu lepas tu terus dapat. Ajaib!


16. Vits - #TasteOfMalaysia


Register je kat link tu dah masa announce saya dah hubby 500 yang terpilih.

17.Frisomom Online Survey



Jawab survey yang diberikan melalui email, dan mereka pos AEON voucher RM 10.

18. LINE - BCARD - KRR Quiz Giveaway


Jawab soalan yang di berikan setiap hari melalui aplikasi LINE dan hari bertuah dapat Free Mushroom Soup, kalau tak bertuah dapat 10% discount Total Bill.

daaa~

2 pendapat:

Mialia Amelia said...

Pergh banyak gilaa menang giveaway/ dapat sample o.O raja giveaway. hehehe

Farhain Azmi said...

banyaknya menang contest. tahniah ye..sy pun suka join contest ni..hehe

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...