Tuesday, August 4, 2015

Transformers Street Art at Penang.


Date: 19 July to 17 September 2015
Venue: Esplanade, Penang

Event yang tengah berlangsung di Penang sekarang ni. Dah 2 minggu baru saya berkesempatan nak pergi. Lokasi strategik. Kawasan luas, memang kalau ramai manusia pun tak de masalah. Parking pun ada, guna kupon MPPP je. Makanan pun senang dapat sebab sekitar tu ada food court, pasembor goyang pun di situ. Yang penting PERCUMA. Kami singgah sekejap je. Panas sangat masa tu. 12 tengah hari kan. Harus la panas. Gambar snap pun semua mata tutup. Anas pun dah cranky, ngantuk, Tapi bila nampak robot excited sungguh, merata dia lari. Jom layan gambar.






0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...