Friday, August 7, 2015

Julai - Contest, Giveaway dan free sample

Assalamualaikum.
Entri ini diteruskan selagi masih ada barang yang sampai di pintu rumah dan masih gigih join contest.

1) #Bestnya Raya with HOMESOY Giveaway 2015

Sambung ayat yang diberi ''What I enjoy most during Hari Raya Aidilfitri is... dan saya antara yang terpilih. Hadiahnya 2 peket sampul duit raya


2. Ubat gigi Trucare

Free TruCare toothpaste 95gm...
=>https://www.trumershoppe.com/RegTrumer.aspx…


3. S-mama club


4. Listerine 21 Days Challenge

Jawab soalan dan jadi 21 yang bertuah.


5. Spot the polaroid Rainbow contest - Optical 88


Jawab soalan yang di berikan dan saya 5 yang bertuah.

6. Balik Kampung with Skin Food.

Itu FB hubby. FB saya no luck
Jawab soalan dan 10 yang bertuah terpilih untuk menerima goodies sempena raya



7. Home tester club - Johnson baby wipes

Register dan bila terima barang buat review.


Banyak kali dah masuk, kali ni masuk siap guna FB mak dan FB mak bertuah.

9. Home tester club - ridsect


Register di hometesterclub.com, selepas terima sampel jawab survey.

10. Woop - Dumex Mamil mission


Selasa terima email seperti di atas dan keesokkan harinya dah terima barang. Tak jangka pun saya akan terpilih, sebab dah lama complete mission. Bila hadiah sampai Anas yang paling excited. Tak sabar nak tunggu ayahnya pasang.


11. Home tester club - Zip


Sampel ketiga dapat dari Home Tester Club.

12. Chek Hup Hari Raya giveaway


Tag rakan dan beri ucapan raya. 50 pemenang + rakan yang tag dapat hadiah


13. Nestle Lactokid 350g + height chart


PM fanpage dan tunggu posmen hantar. Rasanya lama gak tunggu baru dapat. Siap 2x PM

14. #mycheekaaboowish

Buat wish then share. Tak menang pun tapi semua yang bertanding dapat voucher RM20, sah dengan pembelian RM50.

15. Fan of th week Chek Hup 


4 bulan juga usaha nak dapat gelaran ni. Like fanpage, like, komen dan share setiap post dari fanpage ni.

16. Umami club monthly contest - June


Contest ni tiap bulan ada, kadang-kadang je join, kali ni bertuah, menang lak.


17. Dashing


Jawab soalan dan fb hubby terpilih. Even fb hubby, saya yang tolong join contest 😄


18. Peraduan Raya Sedondon Bersama Gene Martino

Tahun lepas dapat saguhati, tahun ni dapat no 2. Alhamdulillah.. Tu pun jenuh berkempen paksa orang like.


19. Loreal Hydrating face mask

Request sample di fanpage rasanya.


Alhamdulillah..

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...