Thursday, July 14, 2016

White studio pre Raya Photoshoot

Assalamualaikum dan Salam Syawal.
Seperti kebiasaan kami suami isteri setiap tahun akan buat photoshoot pre raya. Tahun ni lagi excited nak buat sebab kami berempat. Ada orang baru dan kehadiran Auni Suraya melengkapkan keluarga kecil kami. Kali ni last minute sungguh. 2 minggu nak raya baru whatsapp Kak Yati tanya tentang shoot. Hubby pun ada message kawan dia tanya tapi tak de jawapan spesifik dan shoot outdoor. Bincang-bincang kami suami isteri, grab je pakej Kak Yati. Lagipun dah biasa dengan dia. Plan awal nak buat weekend siang. Tapi every weekend kami full. Request nak weekday malam. Alhamdulillah, kak pun ok.


Semak date free dan inform Kak Yati. Janji 9 malam dan shoot 30 minit. Tapi dengan Anas jadi extra minit. Kami bawa adik bongsu saya untuk tolong agah Anas dan Auni. Last year tak de sapa yang Anas kenal, so mood dia ke laut dan langsung tak de gambar sekeluarga yang cun. Cukup shot then selesai. Rasanya 10 shot yang jadi je dikira sebab snap nampak banyak kali. Pakej pun memang itu je. Bayar murah tak kan nak unlimited. Then janji nak collect Soft copy hari Sabtu tapi busy ya amat weekend tu. Kak Yati pun dah balik Pahang. Theen dia whatsapp, dia tinggal cd dalam pos box. Yeaaah..




0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...