Monday, August 1, 2016

Anas Syauqi 3 tahun 5 bulan


Lama tak update perkembangan umur Anas bulan ke bulan. Sejak dah mula kerja ni sibuk tak ingat. Huhu.. Cliche kan alasan? Tapi itulah hakikatnya.

Anas punya perkembangan.. Erm, mulut makin banyak cakap. Kadang-kadang gagap. Pandai sebut few words in english, No, What is it, hurry up, oh my god, go, faster Belajar dari you tube kot. Minat sungguh dia dengan Ryan toys review kat you tube. Masih menyusu. Balik je kerja minta la nak nenen. Dulu janji nak bagi malam je tapi kadang siang pun dia nak.

Mainan, hari-hari kena beli. Nak jimat, kami pergi Eco. Kadang minta nak Mcd, Happy Meal set. Makan buah jambu wajib setiap malam. Masih on diapers. So far, Auni dia tak pukul. Boleh harap untuk jaga bila nak ke tandas.

Takat tu je yang terlintas di fikiran. Daaa 😍

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...