Monday, August 8, 2016

Julai 2016 - contest, giveaway, sample and freebies

Alhamdulillah, masih di murahlan rezeki seperti Jun.

1. Hermo 612 4th Anniversary giveaway



Sempena ulangtahun Hermo, giveaway untuk yang 100 yang bertuah. Klik link, jawab soalan dan masukkan detail. Kemudian dapat email untuk customize mug. Reka la camna pun. Saya letak gambar kami bersama quote.



2. Cumil Nomey Giveaway


Giveaway di FB. Teka bilangan kotak perfume. Saya dapat saguhati je, dapat la baucar rm10 untuk beli perfume.


3. #RayaBersamaMatrix

Giveaway ni di jalankan setiap hari. Post je gambar raya bersama caption yang mereka minta. Mula-mula perasan giveaway ni tengok dah close date. Rupanya disambung sebab sambutan menggalakkan. Terus post gambar dan malam tu di umumkan antara yang menang.



4. Raya Bonanza Kings Potong


Screenshot limited edition king potong Raya di komen. Saya bertuah tapi hadiah perlu redeem di KL. Minta tangguh hingga Oktober tapi tak di layan. Tiada rezeki.

5. Sampul raya Quackers Malaysia

Terima sampul ni pada hari terakhir puasa. PM di fb nama dan alamat untuk penghantaran. Tak perlu jawab apa-apa soalan pun.

6. Buku Kompilasi Panduan Hukum Pelaburan ASB


FB ASNB up post siapa nak buku seperti di atas, PM butir peribadi dan barang ni semua di pos ke rumah.

7. Sampel Nescafe Mountain Wash


PM butur peribadi di FB Nescafe dan tunggu posmen hantar.

8. Sampel Essenso


Register di website dan dapat sampel di atas.

9. B.liv Charcoal Oil-blotting Paper Giveaway

Komen ayat yang perlu di post FB B.liv dan 100 yang pertama komen dapat. Komen mana yang di 'like' oleh B.liv tu boleh la PM bagi butir peribadi.




10. Nescafe® Mountain Wash 360° video contest


Contest di FB Nescafe Malaysia. Jawab soalan di post video tersebut. Setiap minggu ada pemenang dan saya menang minggu ke 2.

11. Living Home Gift


Saya attend expo living home dan register dapat botol air. Selalu sangat attend expo camni tapi tak pernah dapat gift. Biasa dah habis la gift tu. Kali ni p, ada luck.

12. #SyioknyaMelabur

Simpan duit raya Anas dalam akaun ASB dan PM fb ASNB bukti simpanan dan alamat. Lepas 2 minggu saya terima hadiah ni.

13. MCFC limited edition roll on


Register di link yang ada di FB Dashing. 50 yang bertuah terima roll on.

14. Hari keselamatan dan kualiti makanan


Sambutan di tempat kerja. Jawab soalan dan jika jawapan betul boleh pilih hadiah.

15. Hadiah belated birthday


Hadiah birthday tahun lepas, lepas 9 bulan baru terima.

16. Carefree freebies


Jawab soalan yang diberi dan saya antara yang bertuah.


Target lepas untuk bulan ni. 😆

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...