Monday, March 27, 2017

AUNI SURAYA TURN ONE


Pejam celik pejam celik dah setahun umur si cilik ni. Alhamdulillah bertambah usia puteri kami. Separuh perjalanan fully breastfeeding. Lagi separuh untuk dilengkapkan. Diapers saiz S lagi. Next month dah boleh tukar M kot. Kuat makan orangnya. Nampak je orang makan laju je merangkap datang minta di suap. 2,3 hari ni berdiri lepas tangan. Semalam lepas majlis berjalan 2-4 tapak. Seronok ada anak perempuan. Manja dengan mak lain sikit. Nak jaga pun mudah. Makan tak banyak, tidur senang, ringan. Tapi si Auni ni cergas dan aktif. Lagi cepat catch up dari abang dia masa kecik dulu. Mulut tu ringsn je sebut Mama.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...