Monday, June 5, 2017

Mei 2017 - Free sample, contest, giveaway dan freebies

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

1. G9skin Malaysia




teka duta mereka dan 10 yang bertuah dipilih sebagai pemenang dan terima mask.



2. Sample mask



3. Sampel syampu Dove


Register di link yang ada di FB Dove dan terima sampel syampu bersama perapi rambut.

4. Balloon Science's Adventure


Contest anjuran MPH Bookstore. Saya join sebab tengok hadiahnya 2 tiket show belon. Anas sangat suka belon dan event di Penang je. Yang join pun tak ramai. Semua yang join menang. Bila dah bagi details untuk tiket rupanya kanak² pun kena bayar tiket even Auni yang 13 bulan pun kena. Free 2 tiket, 2 tiket lagi kena beli. Harga tiket RM75 satu. Cakap kat husband, biar dia je la bawa Anas masuk tengok show, saya dengan Auni tunggu kat luar. Dia tak nak. Burn je la tiket. Huhu

5. Mega Cineplex


Selalu join contest anjuran Mega Cineplex. Husband pernah menang. Kali ni saya. Kena pergi collect kat Mega Cineplex Prai.



6. Adania face loofah
Tag seorang kawan untuk like page mereka. Kemudian dapat message untuk redeem free face loofah. Pos kena bayar sendiri, rm8. Jimat rm15. Code sah beberapa jam je. Saya tak sempat purchased pun. Huhu

7. Totalife mothers day contest

Giveaway sempena mothers day. Kena letak wish untuk ibu dan #. Saya antara 25 pemenang. Duit pos kena bayar.

8. Hadiah nurses day

Yang atas ni orang atasan bagi. Yang bawah ni kutipan dari unit.



9. Sampel Fair & Lovely


Request di website. Link keluar kat FB Fair & Lovely.

10. Sampel Body Shop youth liquid peel


Klik offer di FB Body Shop dan pergi outlet tunjuk message.

11. Shapee nursing bra


Beri sebab kenapa nak menang nursing bra shapee. Pos kena bayar sendiri. Dapat message kata menang, pergi link yang diberi, masukkan kod, alamat dan bayar pos. Bila hadiah sampai, bukan saja dapat nursing bra, dapat juga bunga dan kad mothers day.

12. Zacopa Easter Day


Contest masa Easter Day, teka egg mana rabbit sembunyi. Saya berjaya teka dengan tepat.

13. Sampel DrypantZ


Macam biasa, request di website drypers

14. Sampel Huggies


Request di website juga.

15. Giveaway Kedai Ummie


Teka nama 3 kek lapis dan tekaan yang tepat terpilih untuk dapatkan sampel produk mereka.

16. Avis Malaysia


Teka lokasi terbaru mereka. Akaun FB husband terpiling untuk second prize.



Alhamdulillah, bersyukur dengan semua yang diterima walau ada yang tak sempat claim. Bulan mei saya ada join contest offline yang perlu sertakan bukti pembelian. Pertama kali join. Harap ada rezeki untuk duit raya nanti.



0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...