Thursday, November 8, 2018

Oktober 2018 - Freebies, samples, hadiah, giveaway, goodies, contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Bulan ni pencapaian tak hebat macam bulan lepas tapi Alhamdulillah masih ada rezeki walaupun kecil-kecilan.

1. King of Likes - USM Library

Giveaway ni anjuran tempat kerja husband. Ada pameran sempena hari Library kot. Bergambar di photobooth lepas tu update kat FB. Minta orang likes. Like paling banyak menang.



2. Gempak Starz - Peraduan Novel Ringkas KGS


Giveaway di Facebook Gempak Starz. Buat sinopsis tentang novel ringkas KGS yang pernah dibaca. Saya antara pemenangnya.



3. Sampel Kotex

 Sampel ni selalu dapat. Selalu lalu kat wall iklan nak register sampel

4. Sampel perfume Avon

 Register kat website Avon

5. Home Tester Club - susu Ensure


 Jawab soalan di website Home Tester Club. Saya terpilih terima susu ni. Bagi kat mak. Mak memang dok minum susu ni.

6. Sampel Shampu Dashing Elite


Request sampel di link kat Facebook

7. Sampel AlleyCat


Request kat link FB. Dapat makanan kucing.

8. Knorr - campuran sos perang


Request di link lalu lang di FB. 

9. Sampel Aik Cheong White Coffee


Request di FB. Dapat 2 pcs sampel air 3in1. 

Tak banyak sangat yang dapat bulan Oktober. Kurang mood nak join contest dan giveaway. Yang join tak menang.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...