Sunday, August 28, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

salam semua..
majoriti sudah pulang ke kampung dan tak de internet connection..
so tak ramai dah yang menjadi pengunjung blog..
cek kat nuffnang tadi berapa kerat je visitor.. huhu

so kesempatan yang ada ni
saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf pada pengunjung blog ni
andai kata saya terkasar bahasa, tersilap kata.
maaf juga andai ada komen saya tak balas..
tersalah pandang le tu..
maaf zahir batin ye..
pada yang memandu pulang ke kampung berhati - hati ye..
even memandu ke rumah sanak saudara pun hati - hati.
makan tu jgn byk sgt especially b2b dan diri sendiri.
nanti dpt penyakit lak..

tahun ni kali kedua sy kena kuarkan duit raya.. huhu
lebih bertambah bilangan yg kna bg bila dah berkahwin ni.
sy dan suami ambil jalan selamat berkongsi duit.. hahahaha..
ok la kan, kurang skit bajet...
sekian..

jom layan pic di bawah ni hasil editting tgn sendiri yg x berkemahiran ni.. :)


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...