Saturday, September 24, 2011

novel : usah menangis sayang

salam..
beberapa hari lepas dah abis bc novel ni


ok la.. rate 2.5/5..
leh la wat baca boring2 macam saya ni..
kalau nak wat koleksi @ baca kali ke3, 4 tak dah kot..

kisah pasal tini dan isma kawan baik dr kecik.
isma kawin ngan lecturer diorg.
tini bercinta ngan abg isma.
pasal cemburu isma cerai ngan hubby dia (x ingt nama pe) :)
talak tiga.
pasal syg sgt ngan hubby, isma suruh tini kahwin ngan hubby dia.
tini yg terhutang budi ngan isma pun stuju.
lepas diorg kahwin tgal asing2 sbb x in love pon.
isma lak kemalangan dan hilang bila jatuh gaung.
lepas 3 tahun. hubby tini ni kna kanser paru2.
tini jaga masa di wad dan umah.
jatuh cinta lak diorg ni.
pastu jumpa isma yg hilang ingatan di hospital.
isma jatuh di wad kepla terhantuk, ingt balik..
rupanya isma pon dah ada pakwe.
mai cari tini sbb nak dptkan pengesahan samada dia isteri org atau bujang.
so happy ending.

wahhh.. habis saya crita 1 novel ^__^
ada la lg part yg sy x crita tapi ringkasannya cmtu la
byk typo error buku ni. mana yg patut nama tini diorg type isma..
nasib la saya phm crita ni..

so sekrang tinggal last novel yg belum baca..
huhhu.. nak kena ajak hubby g popular nak borong buku. 
so, ini la buku last.. belum baca pun g.. xde mood lagi..



sapa dah baca buku bawah ni..
tahun lepas kot saya beli buku ni..
tapi dah baca dekat 4 kali dah..
best sangat buku ni..
memang edisi susah nak letak..
rate saya 6/5 banyak kan?
silalah beli kalau ada peluang..
tak rugi

p/s - rini birthday my cousin.. cousin yg paling rapat ngan saya.. dan sebaya.. dia juga ngan pregnant baby 1st.. 7 bulan dah.. all the best daya.. aku doakan yang terbaik

2 pendapat:

hayati hashim said...

cepat baca KBK tu.. yg tu dijamin best... =))

MiEzA said...

yup.. on the way.. lg 20% complete..
so far best :)

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...