Sunday, January 8, 2012

1st wedding anniversary

Salam..
Akhirnya terhasilkan entry pasal wedding anniversary yang pertama ni.
Saya dan hubby tak de plan nak ke mana-mana atau celebrate pon.

Cuma fikir nak g studio ambil gambar je.
Nak buat macam rutin la every year sambut anniversary nak g studio ambil gambar.
InsyaAllah..
Malangnya tarikh 1.1.12 tu kedai tutup.
Kebetulan hari ahad dan public holiday plak.
Tangguh la dulu nak wat studio shoot tu.

Kami just pergi dinner je. Hubby suruh saya pilih nak makan kat mana.
Tiba-tiba terbayang Cordon Bleu Secret Recipe.
Then terus ke sana lepas maghrib.

Jom la tengok gambar yang tak seberapa ini...

 Nak kek choc indulgence tapi dah habis. Amik la kek ni ntap ape namanya
Janji boleh tulis atas tu.. ngeee
tu yang penting ;)



Gambar tangkap sendiri. Burok.


 Gmbar wifey lebih banayak dari gambar hubby.. ngeee


 Hubby nak jugak gambar dia ^_^


Ada lagi menu yg di order tapi lupa nak snap.
Lapar ya amat masa tu. kekekeke


Then keesokan harinya g cari studio shoot gambar.
Mahal nak mampos kedai kodak tu.
Dah la tak mesra alam.

RM200++
  • photoshoot couple
  • picture 10R + frame
  • CD copy
  • 4R pic 2 keping
Then request tak nak pic 4R sebab dah ada 10R dan CD copy
tak leh. Katanya kena amik gak.
Dahla untuk 2 keping 4R tu saja dah RM25++
Gambar siap selepas 3 hari.
Dekat resit tulis dapat 4 keping gambar 4R
tapi dapat 3 keping je.
Bila g balik kedai tanya, laki bini tokey kedai mengeras memang 3 keping.
Hubby malas bising-bising. Keluar camtu je.
Dah la bayar mahal. service cam haram je.

Cakap kat hubby lepas ni jangan jejak kaki dah kat kedai tu.
Emosi nya menaip ni..
Heheheheh.. lepas geram..
So ini la gambarnya..


Anak tokey kedai suruh saya buka spec.
Katanya pembalikan cahaya la apa la..
Dah la buruk kalau buka spec.
Badan kembang lak tu..
huhhuhu.. banyak songeh daa Miza ni..
Hubby ku jugak handsome ^_^

Frame panas dari oven 10R (+.+)


asalnya nak gantung tapi hubby 
belum ada masa
so, saya sandarkan pada dinding je

Wassalam

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...