Monday, January 9, 2012

Wedding Eita

Salam semua..
Kecoh hal 901 sepanjang minggu ni.
Kami di Penang ni lagi la..
Dengan jalan jammed, bendera merata-rata.
Nasib la hubby keje rini.
So duduk diam-diam dalam rumah ^_^

Entry ni nak cerita pasal wedding schoolmate saya. Irshadian group.
Majlisnya 31.12.11.. Tapi baru hari ni nak story.
Hubby keje malam mudah sikit nak update blog. ^_^

Sehari sebelum date wedding tu kami pulang bermalam di kampung hubby sebabnya
kawan hubby kahwin juga date tu.
After attend wedding kawan hubby then shoot terus ke rumah Ita

Yang bestnya jumpa ramai Irshadian di sana.
Dah macam mini reunion.
Jom tengok gambar ;)

Saya suka pelamin mereka ^_^

 Mini girls reunion. Pengantin, pengapit (ejerd), Paah, Sufarah 
tak de dalam gambar

Pengantin marah kacau diorg nak makan.. ngeee


Yang bestnya masa pergi wedding Eita saya dapat ni ^_^

Fridge Magnet dari Korea, Australia dan China.
Thanks ***** ^_^

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...