Friday, January 20, 2012

Wedding Siti

Salam...
Entry ni kisah sabtu minggu lepas..
Kami ke wedding classmate hubby bersama 2 org lagi temannya.
Sebenarnya selain g wedding kami ada ke tempat lain..
Tapi panjang kot kalau cerita dlm satu entry.
Sebabnya kami keluar dr tgh hari sampai la jam 3 pagi..

Maka saya devide jd 2 entry.
Entry ni kisah ke wedding je.
Actually saya pun tak kenal classmate hubby ni.
Memang tak pernah jumpa. Both bride and groom adalah classmate mereka.
Tapi yg lagi 2 org tu sya kenal la pernah jumpa before kahwin dulu.
Sorg dari classmate hubby ni dtg dr KL.

Kami gerak selepas zohor.
Sampai sana kebetulan pengantin ngah makan beradab.
Yang bertuahnya tuan rumah persila kami sekali makan dengan rombongan pengantin.
Alhamdulillah.. dapat makan sedap sikit lauk. ^_^

 

Habis makan masuk dalam umh dan posing dalam billlik pengantin
Sementara tgu pengantin bersalaman dgn tetamu.





Then bergambar dgn pengantin di pelamin, biliknya pastu sembang-sembang
pastu terus gerak balik.




Then lepas asar gerak ke destinasi seterusnya..
Itu akan saya ceritakan di entry seterusnya.
Wassalam

2 pendapat:

iizla said...

dah lama x gi kenduri kawen kawan2..sejak ada bby ni, pergerakan agak terbatas.huuhu

MizA said...

iizla - Miza ni sementara ngah MC ni la yg leh g kenduri kawan2.. kalau ngah keje mmg tak mampu la sbb keje on weekend

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...