Wednesday, February 15, 2012

Review : My calendar

Salam..
Firstly thanks to KINA sebab dari entry KINA la saya terus nak Calendar ni.
Nampak sangat cantik kalendar tu.
Tambah lak ada muka diri sendiri.. ngeeeeee...
Malangnya saya terlewat email Sis Nyomel.
Dah close pun untuk tempahan calendar 2012.
Tapi tempahan untuk 2013 dibuka.
Terus grab walau 2013 lambat g.. Hahahaha.. Peduli apa.
Janji ada muka ku di kalendar itu {^_^}

Lawa kan? ;)


Then saya emailkan about 40 gambar wedding.. Dari akad nikah, bersanding, bertandang.
Pre wedding pun gedik nak email gak.. Ngeee..
Lepas dah sent email baru perasan yang macam pelik lak letak pic pre wedding sekali ngan wedding.
Then nasib la Sis Nyomel tak masukkan pic  pre wedding yang tak senonoh itu.. ^_^
Yang bertuahnya, saya dapat calendar 2012.
Hoyeaaah... tak payah tunggu nak tengok calendar 2013..

Dan calendar tu dah dapat di tanganku.
Senyum lebar melihatnya..
Best sangat. Memang berbaloi buat calendar ni.
Kalendar ini juga ada tarikh-tarikh penting bagi saya dan hubby.
Dan Sis Nyomel sangat cepat email and reply everything.
Walaupun saya banyak tanya.
Thanks Sis sebab melayan saya. {^_^}

Januari - our anniversary

other side

my favourite pic ^_^

My birthday ^_^

December yang penuh birthday - hubby, my brothers and Father in law

pandangan sisi

2nd last page :)

Last page

4 pendapat:

nYomeL said...

Alhamdulillah.. calendar selamat sampai pd tuannya. Glad that u like it dear! Thanks for the awesome review! heheee..

MizA said...

Thanks dear :) saya sangat suka

Dayah said...

wah cantik kot siap buat calender...

Zulaikha Mohamad said...

very nice..love it!!

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...