Friday, May 18, 2012

Short vacation

Salam..
Dah tak de idea nak buat entry blog ni, so nak letak je la aktiviti weekend lepas.
Kami ke IJN,KL untuk pick up my parent.
Discaj on saturday. Tapi tak terus balik.
Ayah dah book hotel untuk kami stay one night there.

Dari IJN direct ke hotel. Lepas merehatkan badan beberapa jam gerak jumpa my bff.


Lepas chit chat berjam-jam ke Danau Kota nak jejalan dan jumpa kawan hubby. Malangnya sangat ramai disana sampai nak park kereta pun takde space unless yang jauh-jauh yang mana a BIG NO for me sebab sangat sakit kaki nak berjalan jauh.

Then hubby pun ajak balik hotel. ^__^
Esoknya lepas breakfast free yang se'coet' je hidangan yang tersedia kami meneruskan niat asal dan terbesar saya. Muahahahhaha... Niat nak mencari novel je pun...
Berjaya la dapat 4 buah. Yang di cari tetap tak dapat. Juga terbeli kain pasang :)
Lepas ni kalau pergi cari novel pergi terus ke Minerva yang hujung sekali sebaris Sogo.
JANGAN pergi kedai buku lain sebaba ada yang takde % LANGSUNG!
(Ini peringatan untuk diri sendiri)

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...