Saturday, February 9, 2013

9th antenatal check up

Salam
Bersambung dari entry lepas di Klinik Pakar sakit Puan pada waktu pagi dan petang nya di KK pula. Kali ni just jumpa Nurse. Patient pun tak ramai. Kejap je dah settle. Tak sampai sejam pun. saya ringkas kan je la ye (sebab malas nak taip, tengah layang ulangan fear factor selebriti) ^_^

Urin Albumin, Glucose - -ve
Hb - Kali ni tak check
Berat - turun 0.1kg
BP - 110/70 mmHg (normal)
Fundal Ht - 35cm (patutnya 32 ke 34cm)
Baby heart beat - 144 / min

Berbual dengan nurse tentang perjumapaan dengan doktor masa pagi tu. Dia pun fikir macam saya. Dan beberapa nasihat untuk segera ke hospital kalau ada tanda-tanda nak bersalin. Baju kena siap packing dah. Dah bersalin nanti kena inform klinik berhampiran. Then balik +_+ 

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...