Monday, May 27, 2013

Saya suka Free Sample

Masa cuti bersalin berbaki sebulan tempoh hari saya dah macam ketagih free sample. Hahahah... Mulanya dari hubby la request diapers free sample dari website, sebab dah malam dia suruh saya sambung request free sample esok hari. Dan esoknya saya pun google la website mana yang sediakan free sample ni. Dari diapers, susu, tisu, mandian bayi dan segalanya yang leh dapat free. Lepas dah dapat barang pertama breast pad dari MAM heboh kat kawan-kawan kat group whatsapp, sudahnya mereka pun terjebak macam saya.
Antara yang saya request hujung April. Ada yang kena register jadi ahli, ada yang isi particular, ada yang kena email mintak sample. Ada company yang call untuk mintak maklumat anak dan diri kita.

Diapers Free Sample
Huggies - http://www.huggies.com.my/huggies-community/request-a-sample.aspx
Babylove - http://www.babylove.com.my/
Mamypoko - https://www.mamypokoclub.com/product/sample_request.php
Drypers - http://www.drypers.com.my/ms/Produk/permintaan-sampel/


Sample Susu Percuma
Similac - http://www.abbottnutrition.com.my/node/29
Fernleaf (keluarga) - http://www.fernleafinstitute.com.my/BM/request-sample-KUAT.htm
Fernleaf (kanak-kanak) - http://www.fernleafinstitute.com.my/BM/request-sample-1-3.htm
S-26 - https://www.wyethnutrition.com.my/web/guest/our-products/free-samples

Dutch lady - http://www.smartmoments.com.my/momsclub/samplerequest
Friso - http://www.growinguptogether.com.my/members/login/register.html
Anmum - http://anmum.com/my/sample_request.aspx
Nestle Nan Grow - https://www.facebook.com/FirstSolidFoods/app_353743508012124
Dumex - http://www.dumex.com.my/login
Mead Johnson - http://www.meadjohnsonasia.com.my/sign-up.aspx?sampleReq=1



Breast Pad

MAM - email ke  hello@mymambaby.com

Lain - lain
Cerelac - https://www.facebook.com/FirstSolidFoods/app_535267586490258
Libresse. -    http://www.livelibresse.com.my/goodies.html
Poise - http://www.poise.com.my/en/request-sample/Default.aspx
Kleenex - https://www.kleenex.com.my/samples
Hada Labo -  http://shoponline.hadalabo.com.my/sample/registration.php
Goodies for pregnant mama - http://www.dumex.com.my/pre_preg?q=Pregnancy+symptoms
Comfort Ultra Pure - https://www.facebook.com/ComfortMalaysia/app_415015315197110
Kotex - https://www.facebook.com/KotexMalaysia/app_130016430527806
Vanish - http://www.myvanishtrick.com/my/

Sehingga penghujung Mei ni saya dah dapat dari 4 company. Lain-lain tu tak tahu status, memang lambat, atau tak layan request saya. Hehehhe. 1 gambar ni je saya snap. Lagi 3 ada tersimpan. Nanti kalau rajin saya snap dan update dalam ni (harap tak lupa)

*UPDATE

First sample yang sampai. Dalam masa 2 minggu lepas request
free sample dari drypers, Anmum (tak tau kenapa Anmum hantar 2x)
enfamama, MAM, vitamin

 susu utk bf

tisu dari kleenex

reg jadi ahli Anmum club dapat fridge magnet & car sticker
Nestle Cerelac untuk Anas bila dah 7 bulan ke atas
Diapers Huggies bagi 5 keping. Selalu dapat 2 keping je

2 pack sample comfort ultra pure

dpt 2x sbb hubby pun register tapi size M 2 kpg je

4 pendapat:

Anonymous said...

Salam. Nk tnye. Klau nk free sample huggies kna register kn. Bile nk isi borang tu Unit Number tu ape? Sy dh register tp x dpt pun unit number.

MizA said...

Anon - sy dah buka page huggies, unit number tu nombor rumah kita.

Anonymous said...

Hai mom,

Mau share info aja
Saat ini Charm sedang mengadakan program bagi-bagi produk sample gratis, caranya gampang sekali :
1. Masuk ke www.bebaslembab.com
2. Connect ke facebook
3. isi data diri (terutama alamat harus jelas) untuk keperluan pengiriman produk

Note : program ini khusus untuk perempuan ya

Mohon dibantu untuk menyebarkan informasi ini.
Sebelumnya terima kasih banyak atas bantuannya.

Anonymous said...

Salam kenal, mau share info aja.
Saat ini Charm sedang mengadakan program bagi-bagi produk sample gratis, caranya gampang sekali :
1. Masuk ke www.bebaslembab.com
2. Connect ke facebook
3. isi data diri (terutama alamat harus jelas) untuk keperluan pengiriman produk

Note : program ini khusus untuk perempuan ya

Mohon dibantu untuk menyebarkan informasi ini.
Sebelumnya terima kasih banyak atas bantuannya.


Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...