Wednesday, November 20, 2013

Mum & kids fair November



Saya ke Mum & kids Fair 2 November lepas. Hajat nak top up beli barang yang tak sempat beli masa ke baby expo di SACC tapi kecewa. Memang tak macam yang di bayangkan langsung. Booth tak sampai 20 kot. Tak ramai orang, tak banyak brand popular yang join. Yang ramai serbu booth diapers je la. Ada mamypoko, drypers dan Huggies. Kaunter register beratur sangat panjang, bila sampai turn 3 benda je dapat macam dalam gambar di atas, serbuk nak buat dadih, voucher RM15 untuk beli soya harg 2kg ke atas (kot) dan voucher diapers RM10 yang boleh pilih antara drypers atau mamypoko.

Saya beli Drypers 2 pack RM50 (2 voucher) yang harga asal RM70 dan baju yang di pesan oleh cousin saya. Harap baby fair Disember nanti banyak la booth yang join.

1 pendapat:

Lady Zahira said...

jom kita g expo kat mid valley hujung minggu ni :) banyak booths! :)

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...