Thursday, February 12, 2015

PIHEC at SPICE

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
30,31 Januari hingga 1 Februari ada event Penang International Halal Expo Conference di SPICE. Saya dan keluarga berkesempatan berkunjung ke sana. Banyak booth terlibat, food tester di mana-mana, amik je rasa, rasa dahaga minuman pun ada. Tak de sapa nak marah walau tak beli. Event kali ni paling besar pernah saya pergi. 2 level yang penuh booth. Artis pun ada 😸


1- Minuman aloe vera + laici. Ada bagi tester. Rasa sedap dan fresh bila minum. Satu rm6

2 - Maggi 2 pek rm8. Boleh spin roda lepas beli, dapat mangkuk.

3 - Sardin setin rm1. Ada tester, rasa sedap. So beli. Dari thailand, ada halal.

4- Murtabak raja. Pernah makan masa kat kelantan. Susah nak dapat stok. Paling sedap pernah makan.

5- Mozarella cheese. Aku beli nak boh atas spageti. Tak masak, nak makan camtu pun boleh.

6 - Semua Free, Beg dapat kalau sign guestbook. Dalam beg ada sticky note, sticker kereta pimaifm. Beef masala dapat masa jalan kat booth nasi briyani. Key chain, baucher cafe apa ntah, baucher kidzania.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...