Monday, April 6, 2015

Mac - contest, giveaway dan free sample

Entri yang sama setiap bulan. Saya compile gift yang di terima.

1) Free sample - Drypers

request di website

2) Umami Club

register di website dan dapat sampel produk mereka


3) CD dari Pimai.FM

Jadi pemanggil ke5 dan menang CD. Saya menang CD Judika

4) Skinfood Perfect Match

Komen pada produk yang paling di gemari dan kenapa. Yang bertuah di pilih
Hadiah perlu collect di outlet pilihan kita.


5) Sampel Pantene

Request di website dan terima shampoo beserta conditioner.


6) Sampel Kotex

Kali kedua terima Sampel ini

7) PetPet Night Tape

Request di facebook kot, lama dah request tapi baru dapat.


8) Instagram zarees_my

Contest di Ig, like, share dan tag. Rezeki saya menang. (3 orang je join). Menang kain sari 6 meter tapi kena bayar kos pos Rm9.

9) Dashing Predict & Win

Contest di FB Dashing. Teka game bola malam tu berapa score. 10 yang pertama teka dengan tepat, menang.



10) Jordan Asia Pacific

Komen di status Fb dan dapat sampel produk mereka. 


11) Caltex

Giveaway di FB, teka lokasi gambar yang di beri dan huraikan berkenaan logo Caltex. 50 yang bertuah akan terima hadiah.


12) Garnier

Ini saya tak ingat request ke redeem dari woop.my. Dapat mask.


13. Namakan maskot Gene Martino

Suka-suka saja beri nama maskot dan saya jadi pemenang saguhati.  Hadiahnya perfume necklace.



Alhamdulillah atas rezeki. Kadang cemburu juga dengan beberapa nama yang kerap terima  Grand Prize dan berulang menjadi pemenang. Tapi saya percaya rezeki masing-masing sudah ditentukan :)

4 pendapat:

Aida the Pinky said...

suke tgok awak menang mcm2..scroll2 nampak nama sy dekat contest gene martino tuh..hehe..tak tahu pon menang..mcm mane nk dptkan hadiah..diorang pos ke?

MizA said...

Aida - ye, diorang pos hadiah mengikut details yang kita bagi masa register contest

sue aina said...

Kat mana dapat tahu semua contest giveaway ni ye?

MizA said...

buka website brand, fb.. :)

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...