Tuesday, May 12, 2015

April - contest, giveaway dan free sample

Alhamdulillah, masih di murahkan rezeki oleh Allah untuk menang hadiah (walau saguhati, tetap menang 😜) dan terima sampel secara percuma.

1) Mead Johnson
request di website.

2) Wardrobe Ummi


Kali ketiga saya menang giveaway anjuran FB.
HAdiahnya, kain cotton, kali ni dapat colour turqoise.




3) Garnier Malaysia

Jadi 5 yaNg teRawal jawab soalan yanG diberikan.


4) Comfort Ultra

SayA tak ingat request di Fb atau wEbsite.


5) Selsun Blue
Request di website

6) DrYpers Club
Jadi 200 yang terawal daftar jadi ahli dan dapat gifT ini.


7) woop.my

Register di website dan jawab soalan, buat step yang perlu, kumpul point dan redeem. 2x redeem, mudah je nak kumpul point, ada masa free, jawab la soalan dan buat step mana yang mampu.


8) The Body Shop giveaway

Jenguk FB TBS, klik get offer, nanti akan dapat email, pergi butik TBS, tunjuk email dan boleh pilih variant yang ada either body shower atau losyen.
2 lotion, 1 body shower

9. Mamypoko sampel diapers


requet di website.

10.  Anmum sampel
Comfort dApAT sama hari. Ini guna alAmat kampung, lAMbat skit SaMpAI

request di fb atau website.

11. Bola Kampung Jom Like Kami Menang


Anjuran FB Bola Kampung, teka bilangan bola dan share. Dari tahun lepas join, kali ini baru bertuah.
Beg, komik dan SeKotak pensel

12. Garnier #iLoveWhiteSpeed



Contest ni join sebab aim nak menang ipad tapi tak de rezeki dan saya memang tak kreatif. Dapat hadiah saguhati je.


13. Pelancaran Rumah

Pergi sebab nak tunjuk belon kat Anas, register, tulis nama dan dapat goodie bag.

14. SilkyGirl GST Acronym Contest

Beri maksud GST berdasarkan produk SG. Banyak yang saya dan adik teka, dan saya tersenarai sebagai pemenang.

banyak produk kosmetik yang di beri dan saya bukan lah kaki make up, saya cuma ambil lip balm, perfume dan powder foundation. Selebihnya saya edar kepada adik, adik ipar dan mak saya.

Harap-harap rezeki masih ada di bulan-bulan akan datang :)

1 pendapat:

Anonymous said...

sy suka make up2 ni hehe

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...