Thursday, November 12, 2015

Oktober - Freebies, sample, giveaway and contest

Holla Oktober!! My birthday month.

1. Mamy poko diapers

Request di website tapi naik iklan di FB dulu.

2. Vaseline lotion

 Tak ingat bila tahun request

3. Carly Feminine wash


Pencuci wanita. Ini pun tak ingat bila request

4. BohCham

 Hubby yang join contest ni, tak perasan pun dah keluar result. Hubby menang 100 best caption.

5. Kad Mesra Petronas
Isi minyak di Petronas, setiap RM40 dapat 1 cop. Kumpul cop tu dan cukup bilangan tertentu dapat la redeem barang. Kami redeem tuala mandi.

6. Woop.my

point yang ada kat woop.my tu saya redeem horlicks.

7. Sofy360

Jawab survey dan hadiah nya earphone porch. Comel.

8. Silkygirl Quiz 2 : Word Search

Cari jawapan dalam word tu, jawab soalan tentang perkara ayng paling di ingati tentang soulmate dan tag soulmate. Alhamdulillah, saya dah jawab 3 round dan round ke2 saya berjaya tersenarai.

 9. Honda Roadshow


Isi particular, dapat nombor untuk lucky Draw dan dapat ini.

10. National Pathology week


Jawab kuiz dan dapat hadiah ni

Walaupun barang Free yang dapat bulan ni agak kurang banding ngan bulan-bulan lepas, saya tetap bersyukur. Harap-harap rezeki lebih murah selepas ini. Amin

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...