Thursday, June 8, 2017

TV kabinet di Bilik Tidur


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Mula² pindah, televisyen macam biasa la di ruang tamu. Termasuk la channel astro. Masa berpantang, siang rehat di ruang tamu dan malam di bilik. Awal² pantang masa tetamu datang elok la ada di ruang tamu. Rehat sambil tengok televisyen. Yang tak bestnya di sini panas. Lepas tu banyak habis masa di bilik tidur, sejuk sikit. Tapi bisan la pula, xdak tv nak tengok. Hari cuti husband pun banyak habiskan masa dalam bilik. Memang bosan tanpa tv. Husband cakap kena tukar tv naik atas.

Dia drill tv bracket dan ubah tv masuk bilik kami. Sekali wayar astro dia ubah. Tapi tak leh lak tengok astro. Tengok movie dari pendrive je la kat tv tu. Bincang², kami decide astro ubah ke bilik kami dan di ruang tamu bawah pasang NJOi je.

Booking 25/6/16, pasang pada 3/7/6
Bayar RM500 masa booking dan baki di bayar sepenuhnya masa siap pasang.
Dengan harga RM1200 kami dapat
Hanging TV console saiz 5 kaki
Tv brcket
LED light keliling board belakang TV (Mmacam dalam gambar bawah)
Free extension 4 plug



Sekarang banyak masa habis dengan duduk dalam bilik. Lebih selesa, ada aircond, tv.


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...