Wednesday, October 11, 2017

Let's Save Lives Fun Walk 2017


Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Acara yang seterusnya kami sertai. Kawan husband tolong daftarkan dan ambilkan baju. Yang ni percuma. Jarak berjalan 1.7km. Tengok aturcara 8.30pagi baru flag off. Kami sampai 7.20pagi. Terus daftar dan dapat goodie bag. Dalam goodie bag ada sijil, roti dan air mineral. Yang ni memang dah diberitahu awal-awal tak de medal.


8.15 pagi start berjalan. Kami team yang terakhir. Saja jalan last. Lepas tu boleh je catch up balik. Semua pun berjalan santai je. Laluan jalan raya juga. Ada trafik, MPPP jaga laluan. Banyak hospital lain yang join. Tamat berjalan boleh ambil air indocafe, milo dan 100 plus. Semuanya percuma.


Kami tak terus balik. Ada persembahan, penyampaian hadiah dan cabutan bertuah. Nak balik pun tak boleh. Dapat info dekat Taman tiada bekalan elektrik. Untuk acara ni kami terima duit minyak. Lepas sesi cabutan bertuah tamat, kami balik.


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...