Friday, October 13, 2017

We Bare Bears Penang Tour


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Event yang berlangsung dari 17/9/2017 hingga 30/10/2017.
Bertempat di Batu Kawan, atas sikit je dari Design Village.
Tempat yang sama #AnakAnakMalaysia walk.
Dah 2 kali kami ke sini. Kali pertama semasa pembukaan. Hujan masa tu. Tanah lembab dan becak. Orang tak ramai sangat. Bear besar di mana-mana. Kalau tanah elok mesti best.






Kali kedua pergi sebab janji dengan Anas. Masa ni panas. Panas sangat. Kami masuk dalam khemah berhawa dingin. Ada juga beberapa aktiviti di jalankan. Print tshirt, bengkel buat sushi, booth jualan kopi dan aiskrim pun ada. Belon pun ada di beri kepada kanak-kanak. Jom tengok gambar.






 Jangan lepaskan peluang berkunjung ke Eco Horizon setiap sabtu dan ahad dari 10 pagi hingga 6 petang. Cepat pergi sebelum 30 Oktober.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...