Monday, December 11, 2017

November 2017 - hadiah contest, giveaway, freebies, goodies dan free sample

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Jom tengok saya menang apa bulan lepas. Tak lupa juga sampel percuma yang sampai ke peti surat kami.

1. Sampel krim Ezerra


Request di link website di FB Ezerra.

2. Souvenir dari Krabi


Souvenir dari bos

3. Drive thru Mcd


Pembelian melebihi RM20 dengan VIP sticker dan bayaran cashless dapat nugget 4pcs dan fries medium



4. Aeon Pearl Magazine 


Join contest di website Aeon dan saya antara pemenang. Announcemenf winner melalui surat dan pick up di outlet mereka.



5. Sampel pewangi Avon


Request di Link yang di beri di FB Avon



6. Sampel shampoo Clear Men


Request di link FB Clear Men

7. Texas Chicken - Spot The Difference

Cari perbezaan antara 2 gambar dan saya antara 10 yang bertuah.


Kebetulan kawan sini ada buka cawangan Texas, malam tu pergi try makan. Not bad. Air free refill dan banyak choice.

8. Bendang Walk


Anjuran Pejabat Tanah Barat Daya. Bayar RM 10, dapat baju dan bip. Pakai masa event dan dapat nombor untuk cabutan bertuah.


Lepas larian dapat air kotak, medal dan roti.


Kemudian lucky draw dan nombor kami suami isteri bertuah.

9. Drypers club


Kumpul point dari bungkusan drypers dan tebus barang dari point terkumpul. Saya tebus bantal dan mainan.

10. Shopee Super Sale


Cari banner Shopee Super Sale. Pilih barang yang nak dan bayar RM 1. Free postage.



11. Star Fit For Life


Bayar RM20 dan dapat semua di atas.

12. Libresse Malaysia - Watch & Win contest


Tonton video di post FB Libresse. Dan jawab soalan.



13. Travelog - Thanksgiving Day Giveaway


Giveaway di Instagram. Post gambar yangvada colour orange. Hadiahnya baucar percutian untuk 2 orang. Saya dapat lokasi Gold Coas Morib. Ada kawan dapat Melaka.

14.  Shim Gallery - Like, Share, Count and Win


Kira bilangan bekas pada post di FB Shim Gallery.



15. Sampel Huggies


Request di link FB Huggies.

16. ASB Loan


Register ASB Loan dan dapat gift ni.

17. Kalendar meja


Lupa dah dapt dari FB mana ntah. Sign up, fill up details dan lepas seminggu sampai dekat rumah.


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...