Wednesday, March 21, 2018

Cactus Fun Walk 2018





Cactus Fun Walk
Design Village Mall
5 km walk
RM160 (group of 4)
18/3/18

Kami daftar masa bulan Disember 2017. Event yang harganya mahal tapi tengok medal cun. Gigih gak cari geng bagi cukup korum. Kalau sorang-sorang register lagi la mahal. Awal March dah boleh collect baju.


Flag off 7.50pagi. Lepas Solat subuh kami dah bertolak dari rumah. Lepas tol Batu Kawan, trafik tahan kereta, kena bagi laluan untuk basikal. Ada cycling tour masa tu jugak. Diorang flag off awal. Lepas jalan dah clear, kami teruskan perjalanan. Sampai Design Village, parking dalam berbayar.


Anas Auni masih tidur masa sampai. Letak dalam stroller. Auni bangun dah masa letak dalam stroller. Ada beberapa booth dan van air Keluarga. Air coklat boleh ambil di van. Di pentas tengah buat tarian dan senaman. 7.50 flag off. Kami antara yang terakhir berlepas sebab dok bergambar.


Masuk 2 km saya skip, u turn bahagian water station, husband teruskan sampai hujung. Laluan perjalanan tak berangLepas water station, Auni dah crancky. Nak berdukung. Saya lak dah rasa pening. Husband yang pusing habis pun dapat catch up saya. Sama² kami jalan sampai finishing. Kena beratur untuk ambil goodie bag. Masa tu baru 8.50pagi. 10 pagi lucky draw. Husband tak nak tunggu, terus kami gerak balik.


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...