Wednesday, July 11, 2018

Jun - sampel percuma, Giveaway, Contest, Freebies

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Ini antara barang-barang yang saya dapat dari peraduan yang saya sertai.

1. SweetnCozy giveaway


Giveaway anjuran FB SweetNCozy. Teka bilangan sampul dan share di wall. Saya teka tepat.


Sehari lepas pengumuman, barang sampai. Cantik, kemas jahitannya.

2. Olive Tree Hotel - Share & win contest


Anjuran FB Olive Tree Hotel. Like dan share. Gigi share setiap pos kat FB tapi no luck
Akaun husband yang share sekali dua je post giveaway terpilih. Ok la kan. Janji dapat. Husband terpilih di minggu ketiga dan terakhir. Bagi date untuk pergi berbuka. First bagi Jumaat tapi full lak. Tukar jadi hari Ahad.




3. Carlist.My - #BalikRayaMestiGaya Gift Box


Anjuran FB carlist. Tag 5 rakan bahagian komen. Share post dan pemberitabuan menang di post yang di share. Saya dan suami menang. Hadiah boleh pilih untuk pos ke rumah atau pick up di MidValley.



4. B Infinite - Complete Raya Pantun


Sambung pantun di post Giveaway di FB B Infinite dan mana yang terpilih akan terima 250 point. Saya terima reply dan isi particular untuk terima point.

5. Gempak Starz - Peraduan Disney Incredibles 2


Jawab soalan berkenaan movie Incredibles. Every week ada giveaway. Yang ni kami suami isteri menang.



6. Watson Shake & Win


Download apps Watson dan shake. Dapat baucar RM5 untuk pembelian barang di website Watson

7. #KWCRaikanLebaran


Kira bilangan logo KWC pada gambar dan kiraan yang tepat terpilih jadi pemenang.



8. Pantene Malaysia


Tag 'wanita Besi' dalam hidup dan 200 yang pertama terpilih untuk menonton wayang wanita besi di pawagam yang terpilih.



9. Kordel - Mothers Day Contest


Tak ingat dah contest yang mana, dapat message kod diskaun untuk pembelian online.

10. Jags Mission


Register untuk join mission di Application Jags.

11. Dulux



Dapat sampul duit raya dari Dulux.

12. Caltex Lucky Draw


Isi minyak di Caltex dan isian minimum RM80 layak join lucky draw. Husband dapat baucar Guardian RM5.

13. Sampel Dove


Dapat sampel conditioner dari Dove. Register kat FB

14. Sampul duit Ferruni


Register di FB dan dapat sampul duit dari Ferruni.



0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...