Saturday, September 13, 2014

Barang FREE 2014

Saya suka barang FREE. Entry last year LINK Masa tu banyak masa senggang memang keje request je. Tahun ni tak dak masa terluang sangat tapi ada la jugak request. Nak share kat sini barang-barang yang dapat dari request secara online, SMS dll. Kira ini untuk koleksi tahun 2014. (Padahal dah masuk mid year pun).  OK, tengok gambar dah, malas nak bebel panjang-panjang. Gambar akan update dari masa ke masa :)
Berus gigi dari Dentalpro.
Facial mask dan cleaner dari b.liv
Perfume dari Escada
Dari sunplay
Dari Systema
Sampel ubat gigi
Dari nivea
Gift dari Dinna Aloevera
Dari papulex, kotex dan Laurier
Dari Lactacyd
susu kambing Mummylicious. Abaikan jari itu T_T
Dari Listerine
Dari Nestle
Dari pixy
Dari dove
Dari kotex dan Anmum
Dari Dutch Lady
Dari Quacker
Dari Huggies
Dari Super
Dari mamypoko
Dari Huggies
Dari Kotex - 1 pad, 2 pantyliner
From Tumix
Beg ladybird dapat sebab jadi ahli drypers club
2 pek sampel drypants request
Baby expo - dari goodie bax, redeem dr sms enfagrow
& exchage diapers


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...